diana
Diana Derks is mijn naam en ik ben afgestudeerd aan The Design Academy in Eindhoven. Als ontwerpster houd ik me bezig met trouw-, en portret- fotografie en grafische vormgeving. Daarnaast geef ik cursussen voor fotograferen met de spiegelreflexcamera. Belangrijk vind ik het persoonlijke contact met mensen; voor goede foto's moet er een 'klik' zijn!!

Een trouwreportage (hele dag) kost 850 euro en wordt door mij van 'A tot Z' verzorgd. U krijgt uiteindelijk een keurig album (40 pagina's) met daarin de mooiste foto's van uw trouwdag, waaronder een heleboel vergrotingen. Een trouwreportage houdt ook in dat we van tevoren met elkaar om de tafel gaan zitten, de agenda doornemen, de locaties bespreken en eventueel gaan bekijken. Persoonlijke wensen en voorkeuren spreken we met elkaar door. Bij aflevering van het trouwalbum ontvangt U ook een DVD met daarop alle digitale trouwnegatieven, niet alleen die in het album zitten maar ook alle andere foto's van jullie trouwdag.

Aanbieding:
Als u een trouwreportage bij mij boekt, krijgt u een ouderalbum gratis. Dit is een kleiner album (20 x 20 cm) waarin de mooiste vergrotingen uit het 'grote' album zitten.

Een portretreportage kost 125 euro. Hiervoor krijgt u 13 foto's als vergroting in een keurig album van 20 x 20 cm. U krijgt deze 13 foto's ook als digitaal negatief (hoge resolutie) op CD. Het fotograferen vindt plaats in een foto studio of desgewenst op locatie of bij u thuis. Portretfoto's van uw (klein)kind(eren), uw gezin of van (trotse) zwangere vrouwen.

Ook grafisch werk kunt u
door mij laten ontwerpen.
Denk aan: visitekaartjes, advertenties, beursmateriaal, flyers, brochures, posters, geboorte- en trouwkaarten.

Mocht u geïnteresseerd zijn,
neem dan contact met mij op.
Ik sta u graag te woord
(per E-mail kan natuurlijk ook).

Diana Ontwerpster
Trouwfotografie
& Grafisch Ontwerp

Fazantenveld 6
5431 JA Cuijk
T 0485 32 15 52
M 06 40 5 40 40 1
KvK-nummer 17264642
HuwelijkZwangerPortretCursusGrafischDiana
gegevens
mail